Jihadul, America și… restul lumii

”Apostolul lui Allah a grăit: Am învins prin teroare” (Bukhari 4:52:220)

Robert Spencer de la JihadWatch glăsuiește


extras din film: ”Cât despre ideea că terorismul islamic este provocat de gesturile puterilor occidentale, jihadistul Hassan Butt se amuza de curând spunând: „Îmi amintesc ce bine râdeam cu toții, bucurându-ne când auzeam la TV că singura vină pentru actele de terorism ale Islamului, ca 9/11, atentatul din Madrid sau 7/7, o poartă occidentalii prin politica lor””

Am postat asta în oboseala care m-a cuprins să tot aud că americanii și-au aruncat în aer ”gemenii”… pentru a-și manufactura, chipurile, un motiv de a porni războiul și a tâlhării arabii de petrol. Genul ăsta de raționare dezvăluie multe despre cel în cauza:

1. măcar atât putem deduce din istorie – cei puternici nu au avut niciodată nevoie de un motiv, pur si simplu și-au făcut pe plac. De motive au nevoie cei ce se aruncă în aer prin metrouri… iar noi le-am servit pe tavă scuza „motivulului american”, compătimind călăii, nu victimele 9/11 (am putut auzi „așa le trebuie americanilor”, iar apoi „a fost o înscenare”; ei nu au făcut altceva decât să preia din mers (arta manipulării) și să fructifice așa-zisul motiv al americanilor pentru invazie . Azi îi culeg roadele: mereu sunt scuzați de media în numele multiculturalismului și de umaniștii ignoranți (care uită sau sunt incapabili să gândească dincolo de timpul vieții lor  – adică la lumea pe care o lasă copiilor lor), iar bătrâna noastră Europă are de înfruntat cea mai umilitoare invazie – tacită și legiferată simultan, fără arme („micile incidente” le scuzăm noi mai bine decât o fac ei – „teroriștii nu ne reprezintă”; „Islam înseamnă Pace”… de fapt, înseamnă Supunere, dar Impostorul – ei îl numesc Profet – le permite în Qur’an să mintă pentru Islam… deci, da, sunteți mințiți în față cu Pacea) și sigură, al naibii de sigură… căci s-a reușit, din păcate, un soi de îndoctrinare și de trezire a simpatiei, a compasiunii pentru cei ”neînțeleși” cu acțiuni teroriste de înțeles.

2. cei ce susțin că vinovate de înscenarea cu ”gemenii” ar fi puterile oculte, masonice, nu pârliții de politicieni oficiali… se opresc din nou cu raționamentul la jumătate de drum; da, sunt de acord că marile decizii politice (cu atât mai mult cele abominabile) s-au luat, se iau și se vor lua în pat sau între patru pereți, nicidecum în microfoanele înfipte în ochi. Dar urmăriți puțin strategiile de insinuare ale acestor decizii în corpul social, indiferent de arealul geo-politic, cultural: cât mai tacit, fără prea mult zgomot, fără a trezi prea multe întrebări, suspiciuni. Unde ați mai auzit de manipulare subversivă aruncând în aer un Simbol (capitalist și corporatist)? Unde mai e manipularea asupra voastră, din moment ce TV-urile din lumea islamică, Al-Arabia, Al-Jazeera – înregistrările există – au difuzat mult timp amenințările cu atentate asupra Americii, nu doar ale lui Osama(deci intențiile erau clar exprimate)? Repet: marile puteri nu au avut nevoie niciodata de motive pentru a-și face poftele… cu atât mai greu pot crede că puterile masonice, oculte, ar avea nevoie de un vuiet în lumea largă; personal le văd mult mai puternice decât Marile Puteri, pentru că sunt insidioase, lunecoase, parșive, răbdătoare, cu structură de clan și solidaritate mafiotă. Ele stăpânesc cea mai eficace armă – arta manipulării (zvonul, șoapta bine plasată ca alegere a locului și a momentului), în vreme ce Marile Puteri dețin arsenalul militar, focurile de artificii, bum-bum, fanfara și fanfaronada. Unii au știința-artă a conducerii, alții predestinarea executantului, a locotenentului (loco-tenens înseamnă a ține locul cuiva, adică, aici, a fi paravanul celor din umbră, a celor ce nu-și trâmbițează intențiile). Mai gândiți-vă cine pe cine manipulează în această explicație – a, păi ei și-au aruncat clădirile în aer, doar e știut că vor petrol, aveau nevoie de justificare în fața lumii… sau a ta, cumva? în fața propriului tău egocentrism care te face să crezi că cenzura ta morală ar conta pentru cel mai puternic

3. și cel mai parșiv raționament din câte am auzit: puterile masonice, oculte încearcă, de fapt, o învrăjbire a religiilor, cu precădere a mozaismului, creștinismului și islamului. Posibil așa ceva? Dacă specialitatea lor e manipularea, de ce și-ar dori renunțarea la unul dintre cele mai eficace instrumente, verificate de-a lungul istoriei: obediența credincioșilor față de clerici? Are vreun sens să-ți elimini ajutoarele facile? De ce mi se pare parșiv și extrem de periculos acest raționament? Pentru că elimină și ultimele obstacole din calea islamizării… adică adoarme simțurile creștinilor și ale evreilor: stați liniștiți, e o conspirație a ateiștilor, vor să ne învrăjbească. și uite așa, stăm și privim cum răsar moscheile în Europa (aceste pepiniere de ură împotriva valorilor occidentale, iude0-creștine), cu o rapiditate nemaivăzută în istorie (culmea!!! pașnic, în numele multiculturalismului). Încă o dată, le dăm o mână de ajutor pentru a se răspândi, justificând totul, absolut tot ce ține de acțiunile lor (înțelege cineva de ce suntem atât de generoși cu plasatorii de bombe și nu cu geniștii??? aproape la unison).

V-ați gândit vreun moment că adevărații manipulatori sunt cei ce au minciună legiferată în credință? Conceptul de Taqyia le permite să mintă pentru răspândirea Islamului, în numele lui Allah. Ei nu o numesc minciună, ci prudență în raport cu necredincioșii (În afara spațiului islamic îi puteți auzi frecvent: teroriștii nu ne reprezintă, nu cunosc Islamul care e, de fapt, pace… culmea, tocmai aceștia respectă ad-literam îndemnurile Profetului Impostor. Deci cine nu cunoaște Islamul? Toți îl cunosc: unii îl aplică, iar ceilalți îi susțin complice prin minciuna că respectivii nu sunt reprezentativi… iar Profetul – a se citi Impostorul – îi binecuvântează)

era să uit: priviți colona din dreapta, sub ReSurse pentru IslaMonitor. Vedeți acolo o contorizare, ce se actualizează zilnic, a tuturor atentatelor islamice de la 9/11 încoace. Ce ziceți, au teroarea în sânge, sau e o conspirație mondială de denigrare a pașnicilor musulmani? Oriunde se află o comunitate mai mare de musulmani, apar, mai devreme sau mai târziu, atentatele… până când reușesc să-și instituie Sharia (legea islamică): vezi cazul Libanului și mai nou al Marii Britanii

pentru mai multe detalii citiți această sinteză și vedeți restul articolelor din secțiunea ”Veniți-vă în fire!”

”Apostolul lui Allah a grăit: Am învins prin teroare” (Bukhari 4:52:220)

Lasă un comentariu